>Onze advocaten zetten het op een lopen
Advocatenrun

Door Stefaan Sonck – 22/06/2016 – Uit eigen huis

onze advocaten zetten het op een lopen

AdvocatenrunSinds bijna 10 jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies een “advocatenrun”, onder de spreekwoordelijke titel: advocaat met specialiteit lopende zaken.

De happening is ondertussen veel meer dan een loopwedstrijd: een toeristische wandeling, nordic walking, mountainbiken, circusstandje, grimmen, muziek en naar Vlaamse gewoonte: lekker eten en drinken, tot ijsjes, pannenkoeken en smoothies toe!

Neem daarbij de prachtige locatie van het “Park van Tervuren” en voorzie een zonnig weertje en je begrijpt waarom er enkele 100-den lopers en supporters op 5 juni 2016 afzakten naar deze parel aan de rand van het Zoniënwoud.

In de 5,5 km-race liet het kantoor Van Steenbrugge zich niet onbetuigd: Ruben Vispoel won de race en liet de 168 concurrenten ver achter zich. Zijn vriendin Zenobie Van Gansbeke werd eerste vrouw en derde overall! Stefaan Sonck kon vrede nemen met een 16eplaats.

Toen alle esbattementen zo goed als afgelopen waren, vormde zich eerst een prachtige regenboog, waarna de hemelsluizen opengingen. Gelukkig liep alles goed af.

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2018-06-05T22:14:29+00:00