>Buitenspel
Buitenspel 2020-05-12T11:38:48+00:00
Buitenspel

Hugo Camps denkt. Stampt tegen schenen. Trapt recht naar het doel. En hij stelt vragen en hij schrijft. Hij maakt u en ons deel van zijn bijzondere, onovertroffen stijl in reflecties over de onderwerpen waar we mee bezig zijn, onze beproevingen en uitdagingen. Van Steenbrugge Mediation brengt nu wekelijks een column van Hugo Camps over de actualiteit in de sportwereld. 

Hugo Camps denkt. Stampt tegen schenen. Trapt recht naar het doel. En hij stelt vragen en hij schrijft. Hij maakt u en ons deel van zijn bijzondere, onovertroffen stijl in reflecties over de onderwerpen waar we mee bezig zijn, onze beproevingen en uitdagingen. Van Steenbrugge Mediation brengt wekelijks een column van Hugo Camps over de actualiteit in de sportwereld.

Hugo Camps

buitenspel

 

Van Steenbrugge Advocaten heeft steeds oog gehad voor de actualiteit. Wie het heden niet kent, kan moeilijk in de toekomst kijken. Advocaten hebben geen baat bij oogkleppen, ze zetten best het vizier zo breed mogelijk open om hun cliënten optimaal te begeleiden naar een oplossing voor het geschil of het probleem. Een wakkere blik op wat er in de wereld gebeurt is daarbij heel nuttig.

Van Steenbrugge Advocaten houdt bovendien ook van literatuur, kunst en schoonheid. In tijden van polarisering, oneliners en oppervlakkige praat is een stijlvolle commentaar of een taalkundig hoogstandje een welgekomen verademing. Als met gracieuze woorden achter de naakte feiten kan gekeken worden, dan omarmt kunst de rauwheid der dingen.

In een wereld waar de echte crisis die van het gebrek aan tijd is, wil Van Steenbrugge Advocaten u even vasthouden door woorden en beelden aan te reiken. Die geven zuurstof en energie. Daarom wil Van Steenbrugge Advocaten de grootmeester, én van het geschreven én van het gesproken woord, Hugo Camps, een tribune aanbieden om in zijn eigen, bijzondere en onovertroffen stijl, te reflecteren over de onderwerpen waar we mee bezig zijn, onze beproevingen en uitdagingen. Zeggen en schrijven waar het op staat zit nu eenmaal in ons DNA.

Van Steenbrugge Mediation brengt wekelijks een column van Hugo Camps over de actualiteit in de sportwereld en Van Steenbrugge Advocaten deelt dit graag in de rubriek “Buitenspel”.

Veel lees- en kijkgenot.

vsa speakers’ corner

abonneren

Via onderstaande knoppen kan u zich eenvoudig abonneren op Buitenspel of VSA speakers’ corner, zodat u geen columns of interviews mist. De abonnementen op VSA speakers’ corner verlopen via ons Youtube-kanaal.

abonneren op buitenspel
abonneren op vsa speakers’ corner

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief