>Ename Pelikaanrun 2017
Pelikaanrun

Door VSA team – 24/07/2017 – Uit eigen huis

ename pelikaanrun 2017

Update 22-08-2017: uitslagen en foto’s

Ook dit jaar was een kantoordelegatie van VSA present op de Feeste ’t Ename, inclusief enkele medewerkers die er de looppantoffels aanbonden.

Een half uur voor de start van de Grote Prijs VSAdvocaten hield de regen het voor bekeken. Enkele honderden deelnemers defileerden wat later onder de aanmoedigingen van evenveel feestvierders door de straten ven Ename.

Het blijft een bont gezelschap, die stratenlopers. Dapperen, jongeren, kranigen, overmoedigen, gazellen, ouderen, puffers, moeders met kinderen, ranke lopers en schuddebuikende levensgenieters, … je vindt ze allemaal.

Een ding hebben ze allemaal gemeen: met voldoening de eindstreep overschrijden, liefst zo snel mogelijk en alleszins binnen de vooropgestelde tijdslimiet.

Onze kantoorleden deden het alvast voortreffelijk. Met 225 deelnemers aan de start van de 10 km werd Ruben Vispoel knap 2de, hij klokte af op 32min22Stefaan Sonk veroverde een 79ste plaats in 43min12Anne Marie De Clerck finishte in 46min48 (108e ) en Walter Van Steenbrugge in 50min39 (149ste).

Tot volgend jaar.

Grote Prijs Van Steenbrugge Advocaten
Anne-Marie De Clerck
Ruben Vispoel
Grote Prijs Van Steenbrugge Advocaten

Feeste t’Ename is een jaarlijks, meerdaags initiatief, dat, het verbaast u ongetwijfeld, mensen samenbrengt om gezellig samen te zijn, met cultuur, sport, kermis, animatie en zoveel meer. Dit jaar lopen deze feeste van 4 tot 7 augustus 2017, met op 5 augustus een stratenloop.

Snel als een haas of traag als een slak? De Pelikanenrun is er voor u!

Sinds jaar en dag steunt ons kantoor de loopwedstrijd en nemen kantoorleden deel aan de 5 of 10 kilometerloop. Sinds dit jaar heet deze 10 km-loop (over 4 ronden) ook officieel de Grote Prijs Van Steenbrugge Advocaten.

Kantooruitdaging van dit jaar: deelnemers in elk wedstrijdonderdeel, van kidsrun tot Grote Prijs Van Steenbrugge advocaten!

Zin om zelf deel te nemen of de sfeer op te snuiven? Het volledige programma kan u hier raadplegen.

Pelikanenrun 5 augustus (voorinschrijven via deze link):

  • kidsrun vanaf 13.30u
  • 5 km om 14.15 u
  • Grote Prijs Van Steenbrugge advocaten (10 km) om 15u

Foodtruckfestival vanaf 18 u op het gemeenteplein, met onder andere Congolese hapjes tvv Banakin vzw.

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2018-06-05T21:55:16+00:00