>Feest van het Falen met Yasmina El Kaddouri (AFGELOPEN)
Rechtsdagen

Door VSA – 27/03/2019 – Lezingen

feest van het falen met yasmina el kaddouri

Op zaterdag 30 maart 2019 organiseren Ish Ait Hamou, Curieus en ArenbergTweede zit, Feest van het Falen!

“What doesn’t kill you, makes you stronger.” Of niet?

We geven graag een betekenis aan de mislukkingen van het leven. Maar soms is falen ellendig, vervelend … en valt er helemaal niets te leren. En dus bouwen we een programma met dat struikelen en falen en opnieuw proberen en opnieuw falen als rode draad.

In de thema-editie “Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd” komen 5 experten aan het woord met als doel een complex issue helder uit te leggen. Experten van dienst zijn seksuoloog Wim Slabbinck, relatie expert Rika Ponnet, advocate Yasmina El Kaddouri, psychiater Frieda Matthys en mode-expert Aurélie Van de Peer. Journalist Selma Franssen is de moderator van dienst.

Verschillende maatschappelijke faalverhalen (fake news en falende politici, de klimaatopwarming, seksisme, …) worden op tafel gelegd en besproken met mensen die naar oplossingen willen zoeken. Advocate Yasmina El Kaddouri gaat dieper in op het probleem van fake news (desinformatie) en de gevolgen voor de rechtstaat en de Belgische democratie. Wat met liegende politici en wie spreekt nu de waarheid? Samen met het publiek gaat ze op zoek naar concrete oplossingen.

Iedereen heeft recht op een Tweede Zit. Geef jij deze topgasten ook een nieuwe kans?

Meer informatie en tickets via deze link. Geïnteresseerd in het topic factchecking in de strijd tegen fake news? Neem dan zeker een kijkje op de Instagrampagina van Yasmina El Kaddouri @whatthefactbelgium.

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2019-04-18T17:35:18+00:00