>De kantoor-estafetteploeg zet een recordtijd neer op 7e Ekiden wedstrijd te Gent
Ekiden

Door Pieter-Bram Lagae – 21/03/2016 – Uit eigen huis

de kantoor-estafetteploeg zet een recordtijd neer op 7e ekiden wedstrijd te gent

Traditiegetrouw nam Van Steenbrugge Advocaten deel aan de jaarlijkse Ekiden-aflossingsmarathon rond de Watersportbaan te Gent, die dit jaar werd georganiseerd op zaterdag 19 maart 2016.

De vaste formule luidt als volgt: zes lopers verdelen onderling 3 x 5, 2 x 10 en 1 x 7,5 kilometer om zo samen een marathon bijeen te lopen.

De inmiddels 7e editie lokte dit jaar 300 teams naar de immer winderige Watersportbaan en werd voor de zeskoppige VSA-kantoorploeg ‘heroïsch’.

Die ploeg werd recent – in de eerste plaats op juridisch maar ook op sportief vlak – aangesterkt door enkele grootheden uit de atletiekwereld.

Mr. Ruben Vispoel en zijn eega Zenobi Vangansbeke liepen fantastische tijden op hun 10 kilometer: respectievelijk 34 en 37 minuten. Voor niet-ingewijden zegt dit wellicht niet veel, maar het zijn knotsgekke tijden. Belgische top 20!

De ervaren mr. Stefaan Sonck sloot zijn 7,5 kilometer af met een prachtige 30 minuten.

De anderen van het team, mrs. Walter Van Steenbrugge, Pieter-Bram Lagae en Mattias De Clercq, hebben ook gestreden voor wat zij waard waren. Ook zij hebben erg mooie tijden neergezet.

De 7e man (onder de vorm van mr. Johan Heymans, Ogi De Clerck en Marianne Demaeght) zorgde voor de technische ondersteuning en het versterken van de innerlijke mens tijdens en na de wedstrijd.

Het resultaat van dit leuke en doorgedreven teamwork mag gerust toegejuicht worden: het VSA-team klokte af op 2u52, goed voor een 5e plaats in de bedrijven ranking, en een 16e plaats op de overall ranking.

De ‘runners high’ werd na afloop aangewakkerd met een lekkere Gentse Gruut.

Dit alles smaakt naar meer.

Op naar de volgende editie!

Ekiden
Ekiden
Ekiden

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2018-06-05T22:19:14+00:00