>Onze dienstverlening tijdens de coronacrisis
sport

Door VSA – 17/03/2020 – In de kijker

onze dienstverlening tijdens de coronacrisis

Naar aanleiding van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus wenst Van Steenbrugge Advocaten u graag te informeren over de verdere werking van haar kantoor.

Wij garanderen onze bedrijfscontinuïteit en blijven bereikbaar per e-mail en telefonisch tussen 8.00u-19.00u. Na overleg kunnen er consultaties doorgaan.

De gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en cliënten blijven evenwel een belangrijke zorg, reden waarom wij de door de overheid opgelegde maatregelen strikt opvolgen: we wassen zeer regelmatig onze handen en gebruiken papieren handdoekjes, we beperken fysiek contact onder elkaar en houden minimum 1,5 meter afstand, onze burelen worden dagelijks gereinigd en iedereen gebruikt eigen werkmateriaal. Het kantoor biedt overigens voldoende ruimte om op een afstand van elkaar te werken.

De Covid19-maatregelen hebben ook een impact op de werking van justitie. Heel wat zittingen zijn voor een bepaalde periode geannuleerd en uitgesteld naar een latere datum of verlopen volgens bijzondere richtlijnen. Indien uw dossier betrokken is, zullen wij u uiteraard persoonlijk contacteren zodat u hiervan op de hoogte bent.

Vergaderingen zullen tijdelijk zo veel mogelijk digitaal verlopen en gevangeniscontacten worden telefonisch behandeld, maar uitzonderingen kunnen steeds gemaakt worden. Wij zullen dit met u aftoetsen gezien onze dienstverlening nu eenmaal een aanpak op maat vergt, waarbij de belangen van de cliënt steeds vooropstaan.

Mocht er een lockdown worden afgekondigd, zullen er toch een aantal advocaten (waaronder ook mr. Walter Van Steenbrugge zelf) klaarstaan voor verdere dienstverlening.

Team VSA

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2020-04-03T19:31:16+00:00