>‘Quo vadis, femina?’ met Christine Mussche (AFGELOPEN)
#MeToo

Door VSA – 25/04/2019 – Lezingen

“quo vadis, femina?” met alexander de croo en christine mussche

Op donderdag 2 mei 2019 om 20.00u nodigt Liberale Vrouwen Gent onze vicepremier, minister van Financiën en Ontwikkelingssamenwerking en auteur van het boek “De Eeuw van de Vrouw” uit om een toelichting te geven over zijn pleidooi voor de volledige gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Alexander De Croo beweert een echte feminist te zijn en is voorstander van sterke vrouwen in onze maatschappij, reden waarom Liberale Vrouwen besloot hem te verenigen met mr. Christine Mussche. Naast een korte introductie over zijn boek zal hij met haar in debat treden omtrent vrouwenrechten, #MeToo, feminisme en de vele andere thema’s. De avond wordt afgesloten met een kleine receptie.

Het prikkelend gesprek zal worden gemodereerd door Cédrique Walthoff-Borm, bestuurslid bij Liberale Vrouwen Gent en gaat door in Liberaal Archief (Blauwe Zaal) aan het Kramersplein 23 te Gent.

Ben je er graag bij? Inschrijven doe je door op voorhand een mailtje te sturen naar activiteiten@liberalevrouwengent.be. Voor leden is de activiteit gratis, voor niet-leden betalen €5,00. Betalen kan ter plaatste of via overschrijving naar BE11734040123148 met vermelding “Quo Vadis Femina”.

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2019-05-10T18:54:45+00:00