>The Content Makers organiseren ‘Reboot België’ met Walter Van Steenbrugge e.a. (AFGELOPEN)
#MeToo

Door VSA – 10/05/2019 – Lezingen

the content makers presenteren ‘reboot belgië’ met walter van steenbrugge e.a.

Wat als we nu eens de kans zouden krijgen om België als land opnieuw op te bouwen en heruit te vinden? Hoe zou ons land er dan uitzien? En wat zouden we behouden, wetende wat we nu weten? Elke maand gaan The Content Makers ergens langs en brengen ze een paar mensen mee die het kunnen weten: experten, en mensen met een mening. Mensen die kunnen meepraten over “inhoud” of “content”.

Op 14 mei 2019 vanaf 20.30u gaan Wouter Verschelden (Journalist en Uitgever), Anuna De Wever (Klimaatactiviste), Guy Verhofstadt (Fractieleider ALDE in Europees Parlement) en Walter Van Steenbrugge (Strafrechtadvocaat) in gesprek in De Krook in Gent.

Samen bespreken ze hoe we ons land heropbouwen, en geven ze zichzelf de luxe om alle tellers op nul te zetten. Tabula Rasa en verder bouwen, stap voor stap aan een betere versie. Economie, cultuur, onderwijs, overheid, diversiteit, man/vrouw verhouding, het (meer)talenbeleid, digitalisering of niet? Alles is bespreekbaar!

Een uitdaging is het zeker, maar het kan ook gezellig en boeiend worden. Geen taboes, geen rugzakken met historische verplichtingen: we bouwen gewoon een beter land. En oh ja, op 26 mei 2019 zijn er federale en andere verkiezingen. Time to act dus!

Inschrijven via www.thecontentmakers.com of via deze link.

delen op

Blijft u graag op de hoogte
van onze visie op advocatuur
en de actualiteit?
Geïnteresseerd in lezingen of studiedagen?

schrijf u in op onze nieuwsbrief

2019-05-16T10:29:28+00:00