>Vacature advocaat ondernemingsrecht
vacature

Door Karel Paelinck – 24/02/2018 – Uit eigen huis

vacature advocaat ondernemingsrecht

Wie zijn we?

Van Steenbrugge Advocaten staat voor sport-, straf- en ondernemingsrecht. Het jong en groeiend kantoor telt 19 advocaten die omringd worden door een stevig administratief kader. Nummer 20 ontbreekt nog om onze ondernemingscel verder uit te breiden. We zijn geen advocatenkantoor dat tot de middelmaat wil behoren en zoeken dan ook niet naar de middelmatige advocaat om ons te vervoegen. Als je van betekenis wil zijn voor de cliënt, beoog je als kantoor ook enkel dat profiel van een advocaat dat daarbinnen past.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een advocaat die stevige juridische kennis combineert met een hart voor het ondernemingsleven. Jouw diepgaande juridisch-technische basis houdt rekening met de dagelijkse praktijk van de ondernemer aan wie we onze diensten bieden. Twee tot vijf jaar ervaring in het vennootschapsrecht is een voorwaarde om meteen van start te kunnen gaan in de uitdagende zaken die we je te bieden hebben. Grondigheid en gedrevenheid moeten voor jou belangrijke kernwaarden vormen. Je schrijft met een mooie pen, spreekt vlot en streeft een uitstekende service na. Naast kennis bezit je passie en focus, omdat we rotsvast ervan overtuigd zijn dat passie voor je vak leidt tot het verleggen van grenzen en dat is nu net wat onze cliënten ons vragen.

Wat bieden we?

Met het belang van onze cliënten voorop zijn we veeleisend in het profiel dat we zoeken, maar dat komt ook omdat we je wat te bieden hebben. Je komt terecht in een warm en hecht team waarin alle schakels op elkaar zijn afgestemd om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Binnen ons kantoor is er geen concurrentie, het gaat om gezamenlijk winnen. Je werkt in een kantoor gelegen in een prachtige groene omgeving op een steenworp van Gent centrum. Deze mooie omgeving bevordert het afleveren van hoogstaand juridisch werk. Je wordt professioneel perfect omkaderd zodat je je focus exclusief op de cliënt kan leggen. De inhoud van je werk is uitdagend, wat plezier bezorgt. Van belang voor ons is dat we je ook expliciet tonen dat we je inspanningen naar waarde schatten, zodat we sterk werk ook mooi naar waarde vergoeden. Je krijgt bovendien alle kansen om blijvend professioneel te groeien.

Heb je interesse?

Je motivatiebrief en cv kan je zenden naar tina.tavernier@vsadvocaten.be.

Elke sollicitatie krijgt uiteraard de waarborg van een discrete behandeling.

delen op

2018-02-24T11:14:51+00:00